sâmbătă , octombrie 19 2019
Home / Dragoste / Ziua îndrăgostiților

Ziua îndrăgostiților

Este o zi deosebită pentru unii și nesemnificativă pentru alții, sau poate chiar o zi obișnuită pentru cei care au intrat în rutină, sau sunt indiferenți semnificației acestei zile.
Normal nu ar trebui să fie o zi anume deoarece cei ce se iubesc se iubesc în fiecare zi neavând nevoie de o zi anume pentru a oferi atenție, dragoste, afecțiune persoanei iubite.
În această zi majoritatea preîntâmpină dificultăți pentru a alege un dar, o atenție, o surpriză persoanei iubite.
Unii sunt dispuși să cheltuie o sumă destul de semnificativă pentru a impresiona. Aceasta nu este dragoste este fală, nicidecum numai printr-un dar imens sau foarte scump putem face această zi a îndrăgostiților specială.
Eu zic că nu este nevoie de mare efort un gest venit din inimă oricât de mărunt este binevenit. Timpul acordat și atenția, dragostea oferită persoanei dragi valorează mult mai mult decât un dar scump care de multe ori nu oglindește adevăratele sentimente, ci doar nevoia de a impresiona persoana căruia urmează să i se ofere cadoul.
Zilnic putem să ne arătăm într-un fel sau altul dragostea și afecțiunea fără să cheltuim averi pentru acest gest. Cei care iubesc cu adevărat știu exact despre ce atenții sunt necesare pentru a menține acea flacără a dragostei aprinse. Timpul oferit, un gest drăguț, atenția, sinceritatea, comunicarea, fidelitatea și nu în ultimul rând să ne putem exterioriza sentimentele fără a le ține în frâu, chiar cu riscul de a exagera câte o dată.
Persona iubită v-a aprecia la maxim sinceritatea și mai ales faptul că toate sunt oferite din inimă pentru inimă cu suflet.
Ca să primești toate aceste lucruri trebuie ca și tu la rândul tău să oferi tot ceea ce ai aștepta de la persoana dragă, deoarece numai oferind la infinit și neprimind nimic în schimb obosești și aici din păcate intervine rutina și acea flacără încet, încet se stinge riscând să te îndepărtezi de persoana dragă. Așa că să nu așteptăm doar să primim ci și noi la rândul nostru trebuie să oferim tot ceea ce credem că merită persoana dragă nouă.
Să nu așteptăm o zi anume să ne arătăm sentimentele și atenția persoanei dragi nouă.
Nu uitați, timpul e scurt trăiți-o la maxim, iar ceea ce ai lăsat să treacă este bun trecut, iar timpul și anii pierduți nu ni le mai poate readuce nimeni. Deci concluzia noastră este să vă iubiți mult, să fiți sinceri și devotați unul altuia! 😉

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Lasă un răspuns