sâmbătă , octombrie 19 2019
Home / Eveniment / Ziua copilului

Ziua copilului

1 Iunie este ziua internațională a tuturor copiilor. Totodată această zi, ne duce cu melancolie înapoi în timp, amintindu-ne și noi la rândul nostru de copilăria care era cu totul altfel decât în ziua de azi.
Ne amintim cu nostalgie de vacanțele ce erau pline de peripeții și năzbâtii pe care le făceam pe vremea aceea, dar totodată nu uitam să citim povești, să desenăm, să sărim coarda, să jucăm șotron, Nu te supăra frate, Piticot, telefonul fără fir, remi, elastic etc.
Din păcate copii din ziua de astăzi prea puțin petrec în aer liber și mai mult timp în casă stând mai tot timpul în fața calculatorului sau pe alte aparate, navigând și jucând jocuri pe internet!
Învățați să vă trăiți copilăria, pentru că nu vor ține veșnic acești ani fără griji, în care primul gând după terminarea temelor este joaca.
Să vă păstrați zâmbetul larg, sufletul pur și ochii plini de sclipiri. Nu îi lăsați pe alții să vă ia bucuria acestor ani și nu acceptați să vă distrugă puritatea fragedă din sufletele voastre de copil. Nu uitați să fiți copii pentru că altfel veți ajunge să vă maturizați forțat, ajungând adulți prea devreme!
Nu uitați să vă jucați și să amintiți acest lucru și altora, să trăiți în prezent și în lumea reală și să vă bucurați de razele soarelui, de zumzetul albinelor și de cântecul fermecător al păsărelelor și nu vă lăsați păcăliți de lumea virtuală!
Acești ani sunt cei de care vă veți aminti cu mare drag, la fel cum și noi la rândul nostru ne amintim cu mare drag, că am fost și noi copii, cum am crescut și ne-am maturizat și noi la rândul nostru, am devenit părinți. Dar în sufletele noastre se ascunde și acum copilul din noi fără de care amintirile noastre ar fi pustii.
Pe această cale, dorim tuturor copiilor și tuturor celor care în sufletul lor sunt încă copii!
O zi superbă de 1 Iunie și să aveți parte în continuare de o copilărie fericită și fără griji și nu în ultimul rând tradiționalul La Mulți Ani!!!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

La mulți ani viața mea

Iată un nou an a trecut și a sosit din nou cea mai frumoasă și …

Lasă un răspuns