luni , decembrie 16 2019
Home / #Implicare / Un strigăt pentru schimbare!

Un strigăt pentru schimbare!

Fiecare dintre noi avem un vis încă din copilărie care este conturat de naivitatea vârstei, plin de farmec și magie, noi l-am numi un loc al tuturor posibilităților. Visăm la o viaţă mai bună sau chiar la schimbarea în spre mai bine a calităţii vieţii, aici incluzând un mod de a trăi fără teama de a duce un trai mai decent în câştig prin muncă cinstită.
Crescând, acestea din nefericire se schimbă datorită conștientizării realității în care trăim și începem să ne croim visele afară într-o țară străină departe de ţară şi de cei dragi nouă, fugind de indiferența și ignoranța cu care suntem trataţi de politicienii care nu fac altceva decât pe banii noştri se ceartă pe ciolan în loc să facă ceva bun pentru ţara aceasta şi pentru cetăţenii al acestei ţări.
Nu odată ne-am gândit că dacă ne-am încăpățâna să ne facem visele cele mai de preț auzite, am putea genera oare un cutremur în societate de o aşa intensitate încât să se ajungă la o schimbare radicală? Oare am avea vre-o şansă să putem recupera o societate muribundă, folosindu-ne de vise, încercând să le punem în practică? Sau poate, dacă am fi ascultați nu doar când au unii interese, și brusc devenim o cauză importantă.
Am putea face ceva spre binele nostru al tuturor şi pentru o mai bună funcţionare a tot ceea ce ne frământă lăsând deoparte birocraţia, ipocrizia, corupţia, hoţia, răutatea etc. şi în loc la toate aceste părţi negative să înlocuim cu tot ceea ce este pozitiv, să fim cinstiţi, drepţi, oneşti, corecţi?
Actuala generație, deși foarte des catalogată ca fiind agramată şi incultă, o adunătură de huligani pentru că au avut curajul să iese în stradă pentru aş-i susţine drepturile, indignarea pentru nedreptăţile si ororile făcute de guvern.
Această generaţie este plină de tineri cu potenţial, ambiții și vise, care vor o schimbare reală ce își doresc din tot sufletul să contribuie la societate într-un mod pozitiv pentru binele ţării în care trăim.
Suntem cu toţii realişti şi este destul de greu, dar nu şi imposibil să schimbăm şi să nu lăsăm să plece peste hotare mulţi oameni valoroşi ci să rămană în țară. Nu ai cum să schimbi mentalități ce dăinuie de ani de zile peste noapte, dar evoluția nu vine singură, doar împreună putem să schimbăm adunând fragmente din vise, putem clădi un viitor al prosperității sociale, economice și culturale, cel mai important, le-am da șansa viitoarelor generații de a-și pune visele în practică pe meleagurile natale fără teama grijei zilei de mâine, o grijă ce ne frământă din 89′ încoace.
Fiecare dintre noi în ţară să lucreze iar ţara noastră să devină şi mai renumită prin acei oameni care chiar în momentul de faţă lucră în laboratoare străine, în spitale ce devin cele mai bune şi renumite tot prin ei. Arhitecţi, programatori, profesori, medici, ingineri etc. care tot la fel au părăsit ţara pentru un salariu şi un trai mai decent.
Mulţi dintre noi şi în aceste clipe cu un bagaj de amintiri, luând inima în dinți si cu sufletul zdrobit de durere, pleacă doar cu un pașaport și un pumn de idealuri şi cu speranţa oarbă că poate, undeva, aripile nu le vor fi sfâşiate şi tăiate de prejudecăți, corupție și neputință.
Doar împreună putem să ne punem visele în practică, doar aşa vom putea vedea adevărata schimbare pe care o aşteptăm cu toții.

 

Vizionați acest videoclip cu Tudor Chirilă şi dați-i ascultare şi trageți o concluzie, de ce trebuie să semnăm lista #FaraPenali!!!

 

#FărăPenaliÎnFuncțiiPublice

#BűnözőkNélkülAKözhivatalokban

 

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Fără penali în funcții publice!

Este foarte binevenită această campanie de strângere de semnături. Articolul 150 din Constituție prevede destul …

Lasă un răspuns