marți , ianuarie 28 2020
Home / S.O.S / Sănătatea înainte de toate!

Sănătatea înainte de toate!

Sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să îl facă, cea mai prețioasă comoară și cea mai ușor de pierdut.
Trăim fără a ne gândi că ar avea rost să facem ceva pentru acest dar oferit de natură.
Încă, din copilărie i-am auzit pe bunici și pe părinți spunându-ne că sănătatea este cea mai de preț comoară a omului. Atunci n-am înțeles prea bine spusele lor, însă pe parcurs am ajuns la aceeași concluzie, dacă nu ai sănătate, nu te poți bucura de ceea ce te înconjoară. Nu poți vedea lucrurile în culori și nu poți să fii optimist.
Poți avea bani și averi, pentru că sănătatea nu poți cumpăra cu bani, nici măcar nu te poți bucura de ei. În acest caz banii nu au nici o valoare.
Să ne bucurăm de sănătate, de această supremă comoară și să fim atenți la ceea ce mâncăm ca să o putem păstra până la adânci bătrâneți, dacă putem.
Ideal ar fi să evităm consumul mâncărurilor de tip Fast food și semipreparatele cum ar fi mezelurile, consumul băuturilor răcoritoare create artificial, consumul excesiv de alcool, cafea, țigări.
În schimb se poate consuma legume și fructe pentru menținerea sănătății dumneavoastră.
Iată câteva idei ingenioase pentru a păstra organismul și organele vitale sănătoase. Atașăm acest videoclip ca un ghid ajutător și util în care putem urmării ce aliment să consumăm pentru un organism sănătos.
Sperăm să vă fie ca un ghid îndrumător ce vă poate călăuzi cu pași repezi pentru un corp ce funcționează în parametrii optimi.

Vizionare plăcută!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.