marți , ianuarie 28 2020
Home / Exprimare / Să aveți credință

Să aveți credință

Rolul nostru pe pământ începe în momentul în care ne naștem. Fiecare dintre noi venim cu o misiune, sau mai bine zis avem scris în cartea vieții ce anume trebuie să facem prin scurta noastră vizită pe pământ.
Fiecare om este un pion ca și piesele de pe tabla de șah.
Fiecare om are rolul lui foarte bine stabilit în societate. Totul funcționează ca un mecanism. Fiecare piesă are rolul ei. Dacă o piesă se defectează și nu o înlocuim nu mai funcționează. Dar fiecare piesă de asemeni în acel aparat este original, dacă nu punem o piesă potrivită aceasta nu va funcționa, sau vor exista anumite erori ca de exemplu dacă se defectează un ceas, dacă nu pui piesa potrivită ceasul va întârzia, va rămâne în urmă sau v-a merge înainte ne arătând ora exactă.
Universul ne ajută și ne influențează pentru a ne găsi locul exact în societate pentru că nu toți putem conduce, sau nu toți putem deveni medici, filozofi etc.
Fiecare se naște cu un har pe care îl va descoperi dându-și seama prin faptul că fără să își poată explica îl atrage ceva cum ar fi desen, muzică, creații artistice sau pur și simplu îi place să se facă auzit prin faptul că știe foarte bine să se exprime. Știe exact ce și când trebuie să spună să se afirme, sau îl fascinează mașinile, motoarele etc.
Mulți dintre noi alegem o meserie care credem că este bună dar dacă nu o faci cu drag nu ai satisfacții. Apoi te trezești într-o zi că pur și simplu vrei altceva, că meseria pe care ai ales-o a fost insuflată de altcineva sau ai ales pentru că credeai că asta vrei.
Este foarte important în momentul în care vrem să aflăm ce vrem defapt să ne informăm în toate aspectele de ceea ce urmează să facem.
Să stăm liniștiți să ne relaxăm să încercăm să ne conectăm cu noi înșine și să fim foarte sinceri cu noi prin alegere.
Ne poate fi de folos ascultarea unor melodii ce ne plac, sau pur și simplu petreceți mai mult timp în natură ce vă ajută să vă limpeziți gândurile și să realizați o claritate a gândurilor și apoi să acționați.
De asemeni este foarte important să fim deschiși cu mintea pentru că cât trăim avem numai de învățat. Învățați din experiențele și greșelile făcute de voi sau de alții ca să nu repetați aceleași greșeli și să vă regăsiți într-un cerc vicios la un moment dat fără scăpare. Învățați să vă alegeți prieteni apropiați, doar care gândesc și au idei asemănătoare cu ale voastre sau de la care aveți numai de învățat.
Luați-vă un exemplu pe care vreți să îl urmați pentru ambiția lui în a realiza un lucru minunat sau pentru că este sigur pe el și știe exact ce vrea.
Învățați să comunicați, să fiți deschiși să ajutați pe cei care au nevoie chiar și cu o vorbă bună, o îndrumare, o susținere sau o îmbărbătare la un impas.
Nu condamnați pe nimeni după aparențe și nu vă ghidați după vorbe răstălmăcite care sunt spuse de unele persoane care nu au altceva de lucru decât să distorsioneze adevărul.
Iertați celor care va-au greșit cu sau fără voia lor indiferent dacă v-au cerut iertare sau nu.
Prin aceste acțiuni obțineți liniștea voastră realizând că fiecare suntem diferiți prin felul nostru de a fi și nu putem avea pretenția că cineva să gândească ca și noi. Suntem oameni care uneori greșesc cu sau fără voia lor, este felul nostru de a fi perfecți cu imperfecțiunile noastre. Fiecare este unic prin modul, felul de a fi și prin acest lucru ne deosebim noi ca oameni unii mai buni, mai blânzi, iertători iar alții opusul.
Universul și divinitatea nu ne va condamna pentru felul nostru de a fi, pentru că pe toți ne iubește, la fel, indiferent dacă suntem buni sau răi. Diferența de ceea ce obținem și ceea ce vrem este schimbată prin rezonanța trimisă universului prin acțiunile și deciziile noastre și prin acest lucru obținem pozitiv și atragem pozitiv sau transmitem numai negativ și obținem la fel numai negativ.
Niciodată nu vă luați după ce zice unul sau altul, nu vă luați după afirmații la adresa voastră sau de o imagine ne reală trimisă de alții, nu vă subestimați, ascultați de propria voastră intuiție pentru că voi știți cine sunteți și de ce sunteți în stare să realizați.
Nu decideți niciodată, sau nu luați măsuri pripite, ascultați-vă vocea interioară iar ea vă va ghida perfect în ceea ce trebuie să faceți. Ascultați mereu de vocea inimii apoi decideți cu mintea.
Dacă simțiți că între minte și inimă există o diferență de hotărâre mare, stați și regândiți lucrurile sau dacă nu puteți decide ce credeți că ar fi corect, cereți sfatul cuiva care este din afara cercului de cunoscuți sau prieteni, cineva neutru și care are pregătirea necesară să vă îndrume corect pentru a lua o decizie înțeleaptă pe care știți că nu veți regreta mai târziu.
Divinitatea ne-a creat perfecți după chipul și asemănarea sa și ne-a dat libera alegere în deciziile noastre. Noi suntem răspunzători în totalitate atât pentru decizia luată, cât și de acțiunea noastră.
Nu vă pierdeți niciodată încrederea în forțele proprii iar când simțiți că nu știți în ce parte să vă îndreptați spuneți o rugăciune cereți acel lucru de care aveți nevoie, iar universul și divinitatea vă va ajuta prin alții, sau printr-o idee strălucită ce vă vine în minte, sau o informație aflată din rețelele de socializare etc, iar pașii dumneavoastră vor fi îndrumați spre rezolvarea situației respective.
Este nevoie doar de credință, să credeți în voi, în univers și în divinitate. Fiecare om este frumos prin faptele sale, prin felul lui de a fi și este special în ceea ce întreprinde, creează și face. Iubiți-vă mult.

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Primii pași pentru o viață mai bună

În seara de 06.11.2015 începând cu ora 20 ne-am adunat câțiva oameni pentru a aprinde …