luni , noiembrie 18 2019
Home / Exprimare / În atenția RAGCL Transport local Reghin!!!

În atenția RAGCL Transport local Reghin!!!

În Municipiul Reghin nu se respectă programul de circulație a autovehiculelor de transport călători, ba vine mai devreme autobuzul în stația de autobuz ba vine mai târziu ori deloc cum sa întâmplat în data de 28.12.2018, menționăm că în data respectivă au circulat 2 autobuze, consemnăm că în data respectivă în Cartierul Apalinei au circulat autobuzele cu program de sâmbăta, iar în orașul Reghin nu au circulat autobuzele după programul lor stabilit.
După revelion mai exact în data de 2 ianuarie, până în data de 4 ianuarie 2019 nu au respectat programul de transport în comun în oraș și în localitățile limitrofe în afara orașului, respectiv în localitatea Breaza Judetul Mureș.
În data de 5 ianuarie în Cartierul Apalinei unde locuiesc aproximativ 90 % rromi autobuzele au circulat cu program de sâmbăta.
Cum se poate așa ceva să se facă așa diferențe mari între o zonă și alta a orașului, asta este cea mai mare nelămurire a noastră într-un oraș de aproximativ 34.000 de locuitori.
În această perioadă a sărbătorilor de iarnă și nu numai recomandat ar fi în primul rând să se țină cont de numărul de călători din acest oraș respectiv să se aloce autobuze suficiente pe toate rutele din oraș și în afara Reghinului pentru un transport local civilizat, suntem membrii ai uniunii europene din 2007 și merităm să fim respectați ca atare și în al doilea rând să afișați un program special pentru că sunt mulți navetiști, iar în perioada de iarnă nu este prea plăcut să stai ore în șir în frig așteptând să apară acel mijloc de transport, pentru a-ți asigura transportul spre servici sau către casă.
De asemenea vă recomandăm să ne anunțați printr-un comunicat prin Biroul de presă al RAGCL prin media locală, sau prin orice alt mijloc de informare, mai ales acum când toată informația este la un klick distanță ca să știm exact despre programul de transport al dumneavoastră, astfel se pot preântâmpina neplăceri cauzate din acest motiv.
Suntem în secolul 21 nu în vremea comunismului.
Vă asigurăm că în altă țară cum ar fi de exemplu Ungaria nu rămânea fără ecou.
Sperăm că ne veți lua în considerare, altfel nu ne vom opri aici până nu ne vom atinge scopul.

Distribuiți!!!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Primii pași pentru o viață mai bună

În seara de 06.11.2015 începând cu ora 20 ne-am adunat câțiva oameni pentru a aprinde …