vineri , mai 24 2019
Home / Realitate / Poliția română în acțiune!

Poliția română în acțiune!

După cum se vede în poza alăturată doi oameni ai legii fiind în acțiune, în plină activitate din cauza oboselii au adormit în plină zi, nu înainte de aș-i asigura un loc ferit de ochii curioșilor.
Am o admirație deosebită față de cel care a avut curajul să fotografieze și să imortalizeze acel moment, acea mașină a poliției, cu cei doi agenți.
Din poză reiese că cei doi nu sunt intr-o formă tocmai bună, după un mare efort depus.
– „Ce bine ar fi un pui de somn!” – s-au gândit ei probabil, zis și făcut, nu au stat mult pe gânduri.
Deși munca de polițist e foarte grea, totuși un om al legii ar trebui să supravegheze și să se ocupe de bunul mers al fluxului circulației rutiere și de supravegherea unor infractori și alte nereguli ce este de competența lor, nu să tragă chiulul în timpul serviciului.
Atunci vă întreb eu cum să ne simțim noi în siguranță ca simpli cetățeni, șoferi sau pietoni dacă cei care ar trebui să supravegheze și să ia măsuri, în caz de vre-o abatere, se sustrag de la muncă, iar cei care ar trebui trași la răspundere pentru fapte ilegale, scapă astfel basma curată fără măcar să fie avertizați sau sancționați.
Din cauza acestor așa ziși polițiști abaterile, infracțiunile și alte nereguli înfloresc, iar noi stăm neputincioși asistând, sau chiar fiind noi parte vătămată din vina acestor indivizi, îmbrăcați în haine de stat.
Cazul de față e un exemplu foarte clar, că poliția română nu îș-i face datoria, deși sunt plătiți din banii noștri.
În cele mai multe cazuri, numai lucruri pozitive se scriu despre poliția română.
Ei nu sunt verificați atât de riguros cum ne-am aștepta și din această cauză își pot vedea liniștiți de ale lor!
Numai cei ca noi, care au un cuvânt de spus îi fotografiem și scriem despre ei, astfel făcând din ei vedete pe internet!
De ce să nu scriem și lucruri reale, ce tocmai se întâmplă de fapt în realitate, ce nu sunt chiar exemple pozitive și depășesc orice limită a bunului simț.
Deci este de datoria noastră ca buni cetățeni să stăm cu ochii în patru și să le dăm intr-un fel peste nas dacă nu respectă legea, toți răspundem de faptele noastre indiferent în ce instituție lucrăm, sau ce funcție avem!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Lasă un răspuns