luni , decembrie 16 2019
Home / Exprimare / Pasiunea de a crea

Pasiunea de a crea

Sunt puțini la număr care se afirmă prin a scrie din propria pasiune sau pur și simplu din hobby.
Și noi ne numărăm printre acei oameni care cu cuvintele lor pot muta “munții din loc”, cu ajutorul cuvintelor am atins cele mai sensibile puncte, am încercat din răsputeri să arătăm publicului cititor cât de important este relația interumană și cât de importantă este iubirea, sinceritatea și comunicarea. De ce spun acest lucru? Simplu! Ca să scrie poate oricine, dar cel care scrie un articol despre ceva sau de cineva trebuie să simtă acel ceva. Să pui pasiune și să trăiești ceea ce scrii și mai apoi așa să te exprimi ca să îl înțeleagă și cel care îl citește. Ca să trezești interesul cititorului trebuie să fie ceva captivant și interesant, altfel acel articol riscă să piardă din popularitate, din interes.
Iar ca să scrii trebuie să te naști cu acel har. Să poți să îți așterni gândurile și simțurile pe o foaie banală albă iar prin intermediul acelor cuvinte ceea ce povestești să trezească simțuri, imaginația, atenția să reușești să îl răpești cu tine pe moment pe acel cititor și povestea care o redai să funcționeze ca un lipici, să nu poată lăsa acel articol necitit.
Recunosc că avem personalitate, iar când cineva încearcă din răutate să scrie lucruri negative la adresa noastră noi ripostăm ca atare, specific nouă cei care scriem.
Am mai scris și repet noi scriem din hobby nu scriem din punct de vedere material cum am mai scris anterior!
Am avut pe parcursul anilor și aprecieri pozitive nenumărate, inclusiv s-a realizat o dezbatere televizată invitată fiind Primarul Municipiului Reghin și s-a discutat printre altele și de centralele termice rămase în paragină ce prezentau un real pericol atât sanitar cât și periclitau viața oamenilor. La momentul de față s-a început lucrările de reabilitare de către actualii proprietari în cartierul Unirii.
S-au rezolvat multe din probleme în orașul nostru, precum gaura din asfalt de pe strada Călărașilor drumul spre Biserica Evanghelică (Săsească) o gaură banală pentru unii dar o adevărată pacoste pentru șoferi, care a stat neastupată aproximativ o săptămână de nu mai mult, până ce nu am intervenit noi. Podul de peste Mureș a fost reabilitat cât și țeava principală de apă, la ieșirea din Reghin spre Târgu Mureș. Bineînțeles ați ajutat și voi dragi cititori cu păreri, alții cu poze și uite așa am reușit împreună să atragem atenția autorităților.
Noi cei care scriem și aici mă refer la bloggeri care se implică fiecare pentru comunitatea sa în care trăiește, fiindcă e de datoria noastră să ne implicăm. Dacă noi nu facem nimic atunci de la cine să așteptăm să facă ceva, cineva în locul nostru, de la autoritățile locale care nu mișcă un deget pentru binele nostru? Ei acționează numai atunci când se apropie alegerile sau din interese personale sau de partid și aici mă refer în general.
Indiferent dacă suntem arătați cu degetul de către autorități sau nu, noi nu ne vom opri aici.
Vom continua ceea ce am început din trecut, dovadă vie articolele despre problemele cu care se confruntă acest oraș până la ilegalitățile surprinse de noi.
Așteptăm vești în continuare de la voi în legătură cu orice problemă, sau ilegalitate surprinsă sau constatată!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Primii pași pentru o viață mai bună

În seara de 06.11.2015 începând cu ora 20 ne-am adunat câțiva oameni pentru a aprinde …

Lasă un răspuns