vineri , mai 24 2019
Home / Descriere / Oamenii sensibili

Oamenii sensibili

Majoritatea oamenilor care au o sensibilitate mai mare, sunt cei care au trecut prin anumite greutăți în viață, dar sunt și cei care se nasc cu acest har. Ei sunt în măsură să simtă mult mai adânc orice simțire și se emoționează foarte repede.
Acești oameni sunt capabili să înțeleagă și să observe greutățile și dificultățile cu care se confruntă semenii lor chiar dacă aceștia ascund acest lucru.
Au un suflet de aur și nu pot ține ură chiar dacă nu pot ierta anumite gesturi, sau greșeli comise de semenii lor. Sunt cei mai complecși oameni întâlniți vreodată. Datorită faptului că au școala vieții, văd dincolo de cuvinte și reușesc ca prin citirea comportamentului celorlalți, să citească chiar și ce gândesc acele persoane. Au un spirit de observație mult mai dezvoltat decât restul oamenilor.
Partea cea mai neplăcută este că ei suferă enorm de mult chiar și în timp ce zâmbesc, știu foarte bine să ascundă adevăratele trăiri din sufletul lor, sunt totodată persoane puternice care știu ce vor de la viață. De multe ori sunt îngândurați, triști din cauza nedreptăților vieții. Ei ascultă mereu de vocea interioară și sunt mai precauți în luarea deciziilor.
Prin lecțiile date de viață au evoluat atât intelectual cât și psihic. De ochii lor vigilenți nu scapă nimic neobservat, chiar dacă ei se prefac că nu știu multe lucruri.
Din anumite gesturi, știu să deducă multe lucruri și știu exact ce ascunde persoana cu care conversează.
Acești oameni sunt sufletiști, pasionali, mai înțelegători, sunt primii când e nevoie de ajutor, sunt acei oameni care la nevoie nu pot să treacă indiferenți, dacă ceva sau cineva ar avea nevoie de ajutor. Dar nu suportă să fie trădată încrederea lor, nu suportă minciuna, oamenii cu doua fețe.
Știu exact când sunt duși de nas chiar dacă ei se lasă să se creadă că au crezut acele persoane. Sunt capabili să analizeze lucrurile și să estimeze adevărul dintr-o conversație nu prea sinceră. Nu sunt niște oameni comozi, Uneori sunt greu de înțeles și au un caracter de fier cu o intuiție extraordinară.
Se atașează foarte greu datorită faptului că au suferit multe decepții, le e frică să nu sufere din nou pentru că pun mare accent pe relația lor cu partenerul de viață, de cele mai multe ori neglijându-se pe sine însuși, iar faptul că cineva s-ar folosi în mod abuziv de bunătatea lor îi deranjează la culme.
Pe cât sunt de buni, înțelegători pe atât de vehemenți pot să răspundă în unele situații nu prea plăcute, știu de asemenea să riposteze la fel de dur și să pună punctul pe “I” dacă este cazul!
Știu să fie toleranți și chiar dacă nu îi înțeleg pe anumiți oameni, știu să le accepte cu bune și cu rele, dar cu aceste persoane vor avea relații mai la distanță, ne lăsându-i în intimitatea vieții lor.
Majoritatea dintre ei par misterioși și greu de descifrat datorită scutului construit, pentru autoapărare din precauția de a nu suferi.
Sunt sinceri, știu să păstreze secretul foarte bine și acești oameni niciodată nu vor fi cu două fețe. Cu riscul de a nu fi plăcuți de cei din jur, ei sunt foarte direcți chiar dacă o fac finuț, discret pentru a nu supăra prea tare.
Datorită sincerității de care dau dovadă au foarte mult de pierdut în viață, deoarece ei nu vor fi niciodată lingușitori și nu curăță ouă nimănui.
Acești oameni au nevoie de multe ori de liniște, sunt oameni creativi, le place să creadă că pot schimba prin bunătate și pe cei din jurul lor.
Iubesc animalele, florile adoră să petreacă mult timp în natură, sunt iubitori de frumos, și vor căuta mereu armonia și preferă să fie mai mult timp alături de cei dragi.
Oamenii sensibili nu au personalitatea falsă, în relația lor sunt foarte atenți, este o placere să comunici cu ei despre orice fără bariere. Știu să asculte și sunt foarte deschiși pe orice temă.
Este foarte bine să-i avem alături de noi, fără să avem frică că vom fi trădați.

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Răutatea care ne domină

Mai ieri eram înconjurați de oameni înțelegători, săritori la necaz, apropiați la greu. Nu exista …

Lasă un răspuns