sâmbătă , octombrie 19 2019
Home / Exprimare / Libertatea de a scrie

Libertatea de a scrie

Din anul 1989 încoace ne-am recâştigat dreptul la libera exprimare. Elev fiind în timpul acela, creşteam împreună cu nomenclatura lui Iliescu.
Eram în clasa a VIII-a mereu aveam atitudine de lider, ştiind că pot mai mult. Cu trecerea anilor am perseverat şi mai mult, şi am ajuns să descopăr dorinţa mea de a mă afirma, desigur după mai multe încercări eşuate, în sfârşit mi-am creat blogul meu personal.
În 01 Octombrie 2011 am deschis acest blog şi în data de 13 al acestei luni a apărut primul meu articol, dar din păcate articolele ce erau postate în acea perioadă inclusiv a anului 2012 acestea au fost virusate în urma unui program instalat de un hacker.
Toate postările le-am reeditat, având negativul acestora, totul întâmplându-se la începutul lui Ianuarie 2013. Am deschis acest blog cu un singur scop, şi anume să-mi împărtăşesc cu voi ideile mele despre viaţă, despre mediul în care trăim şi despre oameni în general.
Totul a decurs bine până anul acesta când în data de 05 respectiv 11 Ianuarie a fost spart din nou, de data aceasta de un hacker de naţionalitate arabă. Dar din fericire pentru mine totul a decurs normal. S-a re putut stabili blogul la loc, datorită firmei care mi-a găzduit blogul. Le mulţumesc pe această cale că au fost alături de mine.
Din anul acesta începând cu data de 20 Mai am fost anunţat că din păcate firma care mi-a găzduit blogul pană la acel moment nu-l va mai găzdui. M-au anunţat că firma respectivă se dizolvă începând cu data de 1 Iunie.
Din fericire am reuşit să contactez o altă firmă care a dovedit seriozitate, profesionalism şi care îm-i găzduieşte în prezent blogul.
De mai bine de trei ani de când am început să scriu, am descoperit că împărtăsind ideile mele cu voi şi apreciat fiind de voi, mă motivează să aştern gândurile mele pe filele blogului personal şi să ofer puţin din experienţa mea de viaţă şi vouă.
Totodată mă simt aproape de voi în momentul când primesc aprecieri, idei noi. Şi totodată aştept sugestiile şi părerile voastre în legătură cu următoarele articole ce v-ar interesa.

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Pasiunea de a crea

Sunt puțini la număr care se afirmă prin a scrie din propria pasiune sau pur …

Lasă un răspuns