sâmbătă , octombrie 19 2019
Home / Eveniment / La mulți ani viața mea

La mulți ani viața mea

Iată un nou an a trecut și a sosit din nou cea mai frumoasă și
importantă zi și anume ziua ta de naștere.
Cu toții se străduie să îți ofere cea mai plăcută surpriză sau cadou, așa că și eu la rândul meu încerc prin intermediul acestor banale rânduri să îți urez tot ce este mai bun pe lume, tot binele ce poate un om să își dorească multă sănătate și totodată îți doresc să te ocolească tristețea, supărarea și alte neplăceri ce umbresc zilele însorite ale vieții.
Dacă aș-i avea o floare pentru fiecare clipă în care m-am gândit la tine, m-aș plimba într-o grădină de flori imensă.
Dragostea și grija ce o dăruiești în jurul tău să îți fie răsplătită din plin, cu multă căldură și împlinire sufletească.
Fii fericit și bucură-te de fiecare moment al vieții folosindu-te de toate clipele ce îți sunt dăruite alături de cei dragi.
Dragostea, fericirea și norocul să te însoțească pretutindeni. Chiar dacă viața uneori nu este așa cum ți-o dorești încearcă să te bucuri de micile daruri ale ei ce ți le oferă cu mare zgârcenie pentru că viața din păcate nu este roz după cum bine știi.
Creează în fiecare zi o capodoperă folosind toate culorile vieții. Pentru tot ceea ce ai încercat și nu ai reușit, pentru tot ceea ce ai construit dar s-a năruit, pentru tot ce ai căutat în zadar dar nu ai găsit. Azi este ziua în care mai mult ca oricând trebuie să crezi în îndeplinirea dorințelor, este ziua în care trebuie să crezi în minuni.
Ai mai adăugat un trandafir în buchetul vieții, iar noi îți dorim să pui mulți trandafiri de acum înainte, să fii vesel și să te bucuri de fiecare clipă pe care o trăiești.
Să nu uiți că ești un om minunat și deosebit de iubitor, iar eu mi-aș dori să rămâi la fel chiar și cu trecerea anilor să rămâi primul meu gând dimineața și ultimul meu gând seara. Iar eu te iubesc pe zi ce trece mai mult datorită faptului că mi-ai dovedit fidelitate, înțelegere, răbdare, iubire nemărginită multă atenție și timp din timpul tău. Eu îți dăruiesc toată dragostea mea și afecțiunea, răbdarea, fidelitatea, timpul, brațul și umărul meu de care să te sprijini când obosești, oferindu-ți siguranța și căldură sufletească ce să te întărească în momentele de deznădejde.
Îți mai doresc ca timpul să nu-ți șteargă zâmbetul și să nu-ți pierzi caracterul vioi și mereu pus pe șotii. Te iubesc așa cum ești, să nu te schimbi niciodată!!!
Bucuria vine din lucruri mărunte iar liniștea din suflet, căldura din inimă.
Totodată îți doresc să găsești ceea ce te face cu adevărat fericit și să ai norocul să-l poți păstra. LA MULȚI ANI VIAȚA MEA!!!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Ziua copilului

1 Iunie este ziua internațională a tuturor copiilor. Totodată această zi, ne duce cu melancolie …

Lasă un răspuns