vineri , decembrie 15 2017
Home / Eveniment / La mulți ani viața mea

La mulți ani viața mea

Iată un nou an a trecut și a sosit din nou cea mai frumoasă și
importantă zi și anume ziua ta de naștere.
Cu toții se străduie să îț-i ofere cea mai plăcută surpriză sau cadou, așa că și eu la rândul meu încerc prin intermediul acestor banale rânduri să îț-i urez tot ce este mai bun pe lume, tot binele ce poate un om să îș-i dorească multă sănătate și totodată îț-i doresc să te ocolească tristețea, supărarea și alte neplăceri ce umbresc zilele însorite ale vieții.
Dacă aș-i avea o floare pentru fiecare clipă în care m-am gândit la tine, m-aș plimba într-o grădină de flori imensă.
Dragostea și grija ce o dăruești în jurul tău să îți fie răsplătită din plin, cu multă căldură și împlinire sufletească.
Fii fericit și bucurăte de fiecare moment al vieții folosindu-te de toate clipele ce îț-i sunt dăruite alături de cei dragi.
Dragostea, fericirea și norocul să te însoțească pretutindeni. Chiar dacă viața uneori nu este așa cum ți-o dorești încearcă să te bucuri de micile daruri ale ei ce ți le oferă cu mare zgârcenie pentru că viața din păcate nu este roz după cum bine știi.
Crează în fiecare zi o capodoperă folosind toate culorile vieții. Pentru tot ceea ce ai încercat și nu ai reușit, pentru tot ceea ce ai construit dar s-a năruit, pentru tot ce ai căutat în zadar dar nu ai găsit. Azi este ziua în care mai mult ca oricând trebuie să crezi în îndeplinirea dorințelor, este ziua în care trebuie să crezi în minuni.
Ai mai adăugat un trandafir în buchetul vieții, iar noi îți dorim să pui mulți trandafiri de acum înainte, să fii vesel și să te bucuri de fiecare clipă pe care o trăiești.
Să nu uiți că ești un om minunat și deosebit de iubitor, iar eu mi-aș dori să rămâi la fel chiar și cu trecerea anilor să rămâi primul meu gând dimineața și ultimul meu gând seara. Iar eu te iubesc pe zi ce trece mai mult datorită faptului că mi-ai dovedit fidelitate, întelegere, răbdare, iubire nemărginită multă atenție și timp din timpul tău. Eu îț-i dăruiesc toată dragostea mea și afecțiunea, răbdarea, fidelitatea, timpul, brațul și umărul meu de care să te sprijini cănd obosești, oferindu-ți siguranța și căldură sufletească ce să te întărească în momentele de deznădejde.
Îț-i mai doresc ca timpul să nu-ți șteargă zâmbetul și să nu-ți pierzi caracterul vioi și mereu pus pe șotii. Te iubesc așa cum ești, să nu te schimbi niciodată!!!
Bucuria vine din lucruri mărunte iar liniștea din suflet, căldura din inimă.
Totodată îț-i doresc să găsești ceea ce te face cu adevărat fericit și să ai norocul să-l poți păstra. LA MULȚI ANI VIAȚA MEA!!!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Dragostea e complexă

Toţi ştim să iubim, căci ne-am născut cu darul acesta. Unii o fac firesc şi …

Lasă un răspuns