luni , noiembrie 18 2019
Home / Eveniment / La mulți ani făptură gingașă

La mulți ani făptură gingașă

8 Martie și nu numai, este un prilej de am-i arăta afecțiunea, dragostea, atenția celei mai apropiate sufletului meu fără de care viața mea nu ar mai fi la fel, ar fi mai sumbră și monotonă.
Fără această făptură gingașă, dar totodată puternică nu ar exista viața mea, bucuriile, nu aș găsi acea liniște sufletească. Diminețile nu ar mai fi la fel de senine.
Cine mi-ar ridica moralul după o zi istovitoare și cine m-ar alinta cu cuvinte numai de ea știute.
Ea este sufletul meu pereche este tot ce mi-am dorit și îmi umple inima și sufletul de simțiri și trăiri de nedescris ce mă umple de bucurie, fericire și astfel devin mai pozitiv, mai fericit.
Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc că este alături de mine și îi repet la infinit că o iubesc, că este totul pentru mine. Mă bucură cu prezența ei și dă culoare vieții mele.
Îi mulțumesc că este alături de mine la bine și mai ales la greu și mă susține moral, cum și eu la rândul meu procedez la fel.
Sunt greu de mulțumit și adesea nu sunt o companie prea plăcută dar și în acele momente este alături de mine găsind puterea necesară să îmi însenineze ziua așa cum numai ea poate. Dezmierdările și alintul cu care mă înduioșează nu sunt singurele lucruri pozitive în viața mea, atenția, afecțiunea și fidelitatea sunt sarea și piperul ce fac că relația noastră să fie unică, puternică și de neclintit.
Sunt și voi fi alături de tine în tot și toate deoarece ești și vei fi totul pentru mine draga mea!

La Mulți Ani! Te iubesc din tot sufletul meu viața mea!!!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

La mulți ani viața mea

Iată un nou an a trecut și a sosit din nou cea mai frumoasă și …

Lasă un răspuns