joi , ianuarie 23 2020
Home / Descriere / La ce să ne așteptăm în noul an!

La ce să ne așteptăm în noul an!

Anul care urmează va fi un an spre împlinirea dorințelor ce le-am sădit în acest an.
Ultima fază de Lună nouă se va afla în decembrie.
Alegeți atenți, după importanța și încercați să le scrieți pe o hârtie după cum vreți, în ce fel vreți să se întâmple, sau să materializeze visele.
Cereți ce este mai important prima dată, sănătatea ca să vă puteți bucura de restul dorințelor.
Unde este sănătate este putere de a munci, de câștig și a te bucura de viață.
Bucurați-vă de lucrurile mărunte pentru că aceste lucruri mici aparent neînsemnate, un gest frumos, un zâmbet, empatia față de semenii noștrii înseamnă mai mult decât vă imaginați.
Folosiți cuvintele cu foarte mare atenție, pentru că în momentul în care dialogați trimiteți o vibrație către univers.
Sunt multe momente, în care deși nu realizăm, putem construi sau distruge cu cuvintele.
Nu vă jucați cu cuvintele, nu adresați și nu alimentați gânduri false pe care unii în momente vulnerabile să le iei ca atare.
Nu vă jucați cu mintea oamenilor pentru că și acest lucru poate fi o carmă.
Am constatat că unii, de și nu simt ceea ce zic alimentează cu false speranțe pe alții.
Este foarte frumos să te adresezi cu cuvinte prietenești dar este deosebit de grav să te adresezi cu iubire către cineva și să nu simți acest lucru.
Eu nu judec pe nimeni, doar atrag atenția asupra unor gesturi care nu le consider corecte.
Unii te vor percepe ca un om care te joci foarte ușor cu cuvintele, ne mai având încredere în ceea ce simți cu adevărat, iar din partea altora te vei trezi cu reproșuri ei te vor percepe o dragoste neîmplinită.
Cuvintele au o putere magică ele declanșează anumite vibrații și să nu ai ghinionul să fie un ceas sau un timp magic când faci acel gest nesăbuit și să te trezești cu repercursiuni nu tocmai plăcute pentru tine.
Cifra numărul doi este un simbol mistic în sine poate însemna 1+1 adică un cuplu.
În semnele mistice mai poate însemna fi echilibrat, nu jongla având gânduri și gesturi negative, confuzie mentală, de a sta cu mâinile încrucișate pentru a-ți proteja inima, de a fi în gardă, de a avea intuiția necesară de a preconiza un real pericol, decizii pentru doi, binele și răul yin și yang.
Mai avem și cifra zero 2020 ceea ce ne arată noi începuturi.
Deșteptarea din unele situații și curajul de a încheia niște situații din trecut sau trecutul apropiat, care nu ne mai este de folos de exemplu, situații toxice etc.
Pentru cei care au început dezvoltarea propriei persoane este un antrenament spre ce pașii vor urma să facem mult mai ușor sau mai greu.
Depășind acele bariere ce ne-au încălcat liberul arbitru și obstacolele pe care le-am depășit, a fost ca un antrenament înainte de concurs.
Va fi un an cu provocări, cu noi lecții de învățat. Depinde doar de noi cât de repede reușim să trecem peste acele provocări, cât timp acordăm unei nereușite, sau optați în a rămâne pozitivi și să o luați ca o lecție învățată.
Nimeni nu este perfect. Fiecare a trăit pe pielea lui suișuri și coborâșuri.
Toți avem misiuni de îndeplinit pentru că spiritul nostru să evolueze.
Luați lucrurile cum vin, iar dacă o dați în bară încercând să rezolvați unele situații sau dacă ați țintit prea sus alegând situații mai riscante trebuie să știți că mulți au dat-o în bară, chiar dacă nu recunosc aceste lucruri.
Important este să învățăm și din greșelile altora pentru că viața este prea scurtă ca noi să facem toate greșelile 🙂
Este normal să simțim și să experimentăm simțiri precum furia, disperarea, durerea, neputința, ca să putem cataloga și asocia fiecare pas, gest greșit, iar acest lucru ne face să înțelegem mai mult aproapele și să putem fi mai empatici.
Apreciați și iubiți pe cei ce vă iubesc curat și sincer, necondiționat.
Nu folosiți măști, pentru că viața este o continuă provocare, nimeni nu se naște atotștiutor, acceptăte și iubește-te cu toate defectele tale pentru că, repet nimeni nu este perfect.
Nimeni nu este în măsură să ridice degetul spre nimeni pentru că fiecare om are propriile trăiri, propriile lecții învățate sau ne învățate, cu intensitatea trăită numai de el știută.
Nu judecați pe nimeni pentru a nu fi judecat, pentru că voi nu ați fost acolo sa înțelegeți toate trăirile și simțirile prin care trec unii.
Este important să fim empatici, să încercăm să fim mai înțelegători, mai buni pentru ca să creăm o lume mai bună.
Dacă nu putem face bine, rău să nu facem în nici un caz.
Cu pași mărunți dar siguri spre finalul anului viitor multe lucruri le vom vedea altfel prin experiențele de viață dobândite.

Iubiți-vă mult!

Citește mai mult aici: ▶️ Ghid Pozitiv, ghidul tău zi de zi!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Să trăiești e o adevărată provocare

În ultimii ani am observat că suntem din ce în ce mai mult manipulați, atât …