miercuri , martie 20 2019
Home / Exprimare / Jurnal de blog

Jurnal de blog

A sosit timpul să vă oferim o descriere mai detaliată despre noi, pe înțelesul tuturor, câteva cuvinte despre blogul nostru și ce anume ne-a determinat să scriem articole.
Într-un oraș cu o mărime medie ca și Reghin, dar având ca sprijin oameni minunați și nu în ultimul rând media și presa locală, noi Arabella & Ferenc am găsit un loc în această comunitate numeroasă de oameni deosebiți, unde prin intermediul articolelor noastre ne-am făcut auziți implicându-ne în diverse probleme pe care le-am considerat vitale și importante pentru noi toți cetățenii al acestui oraș. Totodată am scris și despre viață și tot ceea ce cuprinde trăirile, decepțiile, urcușurile și coborâșurile ei.
Am reușit să atragem un public cititor destul de numeros, iar pe această cale le mulțumim atât pentru aprecieri, cât și pentru că sunt alături de noi.
Pot să spun că am reușit să stârnim atenția publicului larg, cu acest blog, datorită vouă și pentru voi, pentru acest oraș, suntem mereu plini de idei, promți în ceea ce privește problemele persistente.
Acolo suntem unde e nevoie de noi, în ciuda faptului că nu toți ne au la suflet, noi tot nu ne lăsăm până nu ne atingem scopul, adică până ce nu reușim să fim auziți.
Mulți nu ne agrează prezența, dar în ciuda acestui fapt noi tot nu ne lăsăm dezamăgiți și continuăm ca prin intermediul cuvintelor să ne exprimăm punctul de vedere.
Întotdeauna se poate mai mult doar trebuie curaj, dăruire și multă muncă și în acest fel am ajuns unde ne e locul în frunte, în așa scurt timp, ce pentru alții e numai un vis.
Mulți se întreabă oare cine sunt acești doi indivizi Arabella & Ferenc care scriu articole?
Iată că am deslușit acest mister acum.
Suntem doi oameni simpli dezghețați care știu ce vor de la viață, cu harul de a scrie. Asta vrem și asta facem și nimeni nu ne va opri!
Așa că vom continua să facem ce putem noi mai bine, adică să scriem.
De ce am sta cu mâinile în sân și să privim cu indiferență acele probleme care ne ating direct pe noi și cu insistențe se pot rezolva?
Ne-am hotărât să ne implicăm peste tot.
Am fost și suntem mereu acolo unde noi considerăm că e nevoie de noi.
La momentul și locul potrivit, pentru că ne interesează soarta acestui oraș, mereu în centrul evenimentelor, dând timp din timpul nostru de a scrie articole interesante, captivante și cu bun gust și dacă ne implicăm nu o facem din punct de vedere financiar ci din hobby. Chiar dacă unii nu ne apreciază munca.
Sperăm ca de fiecare dată când citiți articolele noastre, să aveți nu numai o delectare plăcută ci și să învățați din greșelile altora și din experiența noastră de viață acumulată în timp!
Așteptăm în continuare sugestiile, opiniile voastre în legătură cu acest blog.
Cu ce ați vrea să fie îmbogățit? Ce subiecte v-ar interesa mai mult și ce articole ați mai vrea să apară în viitorul apropiat.
Vă mulțumim frumos pentru timpul și interesul acordat.
Cu respect. O zi frumoasă!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Primii pași pentru o viață mai bună

În seara de 06.11.2015 începând cu ora 20 ne-am adunat câțiva oameni pentru a aprinde …

Lasă un răspuns