luni , noiembrie 18 2019
Home / #Implicare / Fără penali în funcții publice!

Fără penali în funcții publice!

Este foarte binevenită această campanie de strângere de semnături.
Articolul 150 din Constituție prevede destul de clar că Revizuirea Constituției poate fi inițiată de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot. Pentru mai multe detalii intră pe pagina: www.farapenaliinfunctiipublice.ro și aici vei afla cel mai apropiat loc din orașul tău unde se poate semna lista, sau descarcă formularul de pe această pagină din lista cu județul tău, completează-l și pe urmă vii cu lista la noi.
ATENȚIE!!! AVEM MARE NEVOIE DE TINE ACUM!!!
Semnăturile respective trebuie să provină din cel puțin jumătate din județele țării, iar în fiecare din aceste județe, trebuie să fie înregistrate cel puțin 20.000 de semnături în sprijinul acestei inițiative.
Ar fi bine ca, în această campanie să se strângă cât mai multe semnături.
Suntem foarte mulți care ne-am săturat și de doi ani protestăm de genul #REZIST, fără să ne bage nimeni în seamă, deci am dori să semnăm, acum e momentul ca, această campanie să își atingă scopul.
Toată lumea cunoaște că PSD-ul a promulgat legi ca corupția și hoția să înflorească fără ca aceștia să fie trași la răspundere și pedepsiți pentru faptele comise.
Am vrea să înlăturăm cu totul sărăcia, hoția, corupția, mita la nivel înalt și toate negativismele ce ne-au atins direct sau indirect toată țara.
Ne dorim o țară civilizată fără penali și corupți în funcții publice care nu au făcut altceva decât să batem pasul pe loc în ceea ce privește dezvoltarea acestei țări, bunăstarea populației, încurajarea asistaților sociali cu drept de vot în favoarea PSD, dintre care unii în putere de muncă, mai bine nu lucră și le vin banii nemunciți, iar aceștia sunt ținuți pe spatele tuturor celor ce muncesc.
Tot din vina lor mulți oameni de valoare și din ce în ce mai mult tineret și nu numai sunt nevoiți să lucreze în alte țări pentru un trai decent.
Din păcate au găsit cu nesimțire să îi impoziteze de și cei care muncesc în țări străine cotizează la statul respectiv, statul Român îi taxează nejustificat pe lângă faptul că statul nu le-a asigurat un loc de muncă din care să poată trăi decent, nu e suficient că sunt departe de cei dragi sunt și taxați pe deasupra încă odată doar pentru faptul că sunt cetățeni români activi în câmpul muncii.
Cu toții ne-am săturat de jugul ce ni sa pus, unde avem dreptul doar să fim buni contribuabili la bugetul de stat, să plătim taxe și impozite, avem dreptul să tăcem și mai nou ni se etichetează pe frunte ”fraieri” ce pot fi duși de nas, numai că uită că sunt foarte mulți care gândesc, care nu pot fi manevrați sau cumpărați cu găleți, pachete și sume de bani oferite de PSD. Suntem oameni puternici cu caracter, care știm ce vrem pentru viitorul țării și al nostru al tuturor.
Tot ei au încercat să limiteze cultura ca să facă, ”scuzați-ne expresia” să ne transforme în ”tâmpiți” și pe care să le poată manevra mai ușor. Spre bucuria noastră cultura sa răzvrătit asupra lor ce a scos în stradă oameni de valoare, oameni de cultură cum ar fii actorii, artiștii plastici, cântăreți, etc.
Sperăm din tot sufletul că, această campanie își va atinge scopul!

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Un strigăt pentru schimbare!

Fiecare dintre noi avem un vis încă din copilărie care este conturat de naivitatea vârstei, …