marți , aprilie 23 2019
Home / Internet / Facebook ca rețea de socializare

Facebook ca rețea de socializare

Stăm şi ne gândim, că acum aproape patru ani iţi era drag să intri pe Facebook, cu scopul de a cunoaşte şi a socializa cu alte persoane din întreg mapamondul.
Recunosc că aici mi-am găsit propria identitate, oameni deosebiţi care ulterior mi-au devenit prieteni de suflet, la care ţin nespus de mult.
Din păcate trebuie să trecem la o parte mai puţin plăcut şi anume mascarada de reclame care apar pe această reţea, uneori iritante de-a dreptul, şi de prost gust.
Am ajuns din păcate să fim chiar înjosiţi, folosiţi, manipulaţi ca nişte marionete de unii care pentru aş-i atinge scopul dorit, adică câstiguri, sau pentru dorinţa lor arzătoare de a se face cunoscuţi cu orice preţ, ne având loc desigur în altă parte fiind concurate de firme ce se respectă au parcurs la metoda pentru care există şi o zicală „Dacă nu eşti pe Facebook nu exişti”
Din păcate în ultima perioadă au aparut persoane dubioase care sub identităţi false încearcă, ba să îţi fure identitatea încărcând link-uri care conţin viruşi, ori încearcă să facă vrajbă între cupluri prin mesaje obscene.
Trebuie să fim foarte precauţi cui îi dăm accept ca prieten, deoarece în spatele unei identităţi necunoscute se poate ascunde oricine!
Dar din fericire printr-o verificare mai amănunţită îţi poţi da seama dacă acea persoană este reală sau una dubioasă.
Din fericire se întâmplă şi lucruri deosebite, mulţi şi-au găsit jumătatea pe această reţea de socializare.
Eu de exemplu aici am găsit o persoană excepţională şi care este cea mai importantă pentru mine.
Ea îm-i călăuzeşte paşii zi de zi, fiind lângă mine moral şi ajutându-mă enorm de mult şi spiritual. Întotdeauna mă gândesc şi vorbesc despre ea cu drag.
Ceea ce am realizat e mulţumită soţiei mele şi ambiţiei şi seriozităţii de care dă dovadă.
Să trecem la un subiect plăcut mie şi model chiar, pentru unii.
Pe tot parcursul acestor ani frumoşi împreună la bine dar mai ales la greu trecând peste obstacolele financiare cu brio punând ban la ban, am început totul de la zero şi în ciuda greutăţilor aceste obstacole le-am înfruntat cu capul sus.
Să vă povestesc partea cea mai interesantă şi anume cum ne-am cunoscut.
În vara anului 2010 eram doar simpli prieteni pe reţeaua de socializare atât de cunoscut voua Facebook.
În toamna anului 2011 prima noastră întâlnire a fost la Cluj-Napoca, o zi romantică de neuitat, iar în acel an în luna Decembrie am petrecut sfintele sărbători împreună.
În luna Ianuarie 2012 ne-am mutat împreună în chirie ca orice tânăr nonconformist, iar mai apoi în luna Noiembrie a acelui an ne-am căsătorit.
În luna Aprilie 2013 am depus actele la bancă pentru programul prima casă, ce a fost de bun augur spre binele nostru.
Ni sa aprobat creditul respectiv şi în scurt timp ne-am mutat în casa mult visată, un apartament cu trei camere. Visul oricărui cuplu fericit care este greu de atins, un scop atât de greu de realizat. La unii fiind un vis frumos iar pentru noi este o realitate.
După atâţia ani pot să spun că nu regret nimic şi că am fost foarte inspiraţi făcând cele mai bune alegeri şi decizii din viaţa noastră.

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Lasă un răspuns