luni , decembrie 16 2019
Home / Despre noi

Despre noi

Mulţi ne ştiu, dar puţini ne cunosc

V.E.A.: Eu îndeplinesc nu numai rolul de soție, prietenă și eu scriu articole pe acest blog.
Eu în schimb sunt ca o carte deschisă, sinceră și foarte directă, chiar dacă am mult de pierdut din această cauză.
Sunt o fire calmă, prietenoasă dar și foarte suspicioasă in acelaș timp într-un cuvânt sunt o persoană foarte complexă.
Greu mă atașez de cineva, dar acel cineva care a reușit să ajungă foarte aproape de mine și să mă înțeleagă întru totul atât ca persoană cât și caracter este soțul meu care este sufletul meu pereche. Ne completăm unul pe celălalt, comunicăm mult, despre tot și toate.
Am foarte multe defecte, deoarece sunt foarte sensibilă, mă supăr foarte repede și de și am o voință de fier singurul cu care nu aș putea să țin supărare este soțul meu, pentru că prin felul lui de a fi, mă cunoaște și știe cum să mă înveselească, iar supărarea dispare ca o vrajă.
Lucrând cu oamenii am învățat să îi descifrez și datorită faptului că am trecut prin multe, am reușit să cunosc oamenii în general. Uneori am senzația că am al șaselea simț.
Sunt o fire romantică și uneori evadez în lumea mea, mai ales când sunt singură, ascult muzică mă relaxez și citesc cărți, citate și mottouri.
Sunt o fire luptătoare chiar dacă viața a fost dură cu mine, mereu m-am ridicat și cu capul sus am mers mai departe, indiferent cât de greu mi-a fost.
Cam atât vă scriu despre mine, iar în rest, ca soțul meu, nimeni nu a ajuns să mă cunoască vreodată 😉

V.F.: La prima vedere par o persoană tăcută şi timidă, ce-i drept nu-mi place să fiu în centrul atenţiei, dacă nu am nimic inteligent de spus mai bine tac. Iar dacă ai ocazia să mă cunoşti mai bine, ai să îţi dai seama că timiditatea nu este decât un scut.
Îmi place să râd şi să fac glume, chiar cu riscul de a pica eu prost. Puţini sunt cei care îmi înţeleg glumele, dar ei sunt toţi acei care mă cunosc mai bine. De obicei sunt un tip liniştit şi comod. Îmi place să fiu căutat, dar nu mă obosesc să o fac eu … doar dacă este neapărat nevoie.
Uneori depind de gura lumii, dar am o palmă prietenoasă lângă mine, care mă trezeşte la realitate. Sunt greu de mulţumit pentru că oamenii au uitat că fericirea vine din lucruri mărunte, nu din gesturi mari şi superficiale. Ca orice om am şi calităţi şi defecte. Îmi place să cred că defectele au şi ele avantajele lor.
Doar cei ce îţi iubesc defectele te cunosc cu adevărat, cam atât pot să vă spun, restul e mister şi pentru mine 🙂