luni , decembrie 16 2019
Home / #Implicare / Decât să fiu indiferent mai bine ies la vot!

Decât să fiu indiferent mai bine ies la vot!

Acest obicei de a vota este în continuare un mare tabu.
Încă nu realizăm, nu conștientizăm întru-totul importanța și rolul votului.
Sunt mulți care spun că nu îi interesează, dar oare o să le pese dacă peste timp va fi mult mai rău și din ce în ce mai rău.
Majorității nu le pasă decât pentru timpul prezent și nu gândesc în perspectivă nu se gândesc la viitorul copiilor, nepoților și la viitorul nostru al tuturor.
Mereu avem un sentiment ciudat de deja vu, când avem posibilitatea de a face ceva, pur și simplu preferăm să rămânem indiferenți, preferăm să nu facem nimic. Mai târziu însă ieșim în stradă, participăm la mitinguri, greve când este deja prea târziu, iar timpul nu poate fi întors.
Toate se petrec cu un anumit scop la un anumit timp, iar lăsând timpul să treacă și ne făcând nimic este ireversibil.
Nimeni nu este perfect, dar din răul mare trebuie sa alegem pe unul mai puțin rău.
Toți știm și suntem constienți că în prag de alegeri toți promit și luna de pe cer, până ce ajung la conducere, ca mai apoi intră în amnezie totală complăcându-se în postul ajuns.
Nu vă vindeți țara și viitorul pe niște atenții, bonusuri. Totul se consumă și trece dar răul rămâne. Nu vă lăsați influențați, manipulați de nimeni. Opriți-vă pentru un moment și găndiți.
Informați-vă pentru că aceasta este cea mai bună armă a noastră, toți ne vor inculți și dezinformați.
Uitați-vă la copii voștri, la nepoți dacă de voi nu vă pasă și realizați că totul are un impact puternic asupra viitorului lor, al nostru, al tuturor.
Nu lăsați ca alții prin necunoștința și dezinformarea lor să decidă pentru voi.
Avem acest drept de a vota, drept ce l-am dobândit prin jertfa eroilor căzuți ce au luptat în revoluția din anul 1989. Fie ca această jertfă să nu fie zadarnică.
Deschideți ochii și treziți-vă din amorțeala nepăsării, pentru că este mult mai ușor să nu faci nimic decât să te implici și să încerci să schimbi măcar ceva în mai bine.
Sperăm că aceste cuvinte au reușit să creeze rezonanța necesară de a vă pune măcar pe gânduri și să vă îndemne să fiți dornici de schimbare, schimbare înspre mai bine ce în zadar am așteptat începând cu anii 90′.
Cu aceasta ocazie încurajăm să iasă la vot, tinerii  și nu numai, la Alegerile Europarlamentare din 26 mai.

Pentru mai multe poze și informații despre campania Mai bine ies la vot! veți afla accesând pagina de Facebook al Federației Tinerilor din Cluj.

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Un strigăt pentru schimbare!

Fiecare dintre noi avem un vis încă din copilărie care este conturat de naivitatea vârstei, …