luni , decembrie 16 2019
Home / Exprimare / Cum ne completăm unul pe celălalt

Cum ne completăm unul pe celălalt

O relație pe care ai dori să o transformi într-o relație de durată, necesită efort din partea ambelor părți.
Cât de greu este în ziua de azi să păstrezi armonia în cuplu. Nu de puține ori suntem obosiți, stresați legat de problemele de serviciu, probleme de traiul de zi cu zi. În acele zile ar fi bine ca aceste frustrări să le împărtășim persoanei dragi nouă și să încercăm. să le excludem mai apoi existența, pentru a nu crea tensiune, frustrări și să încercăm să ne concentrăm la viața de familie sau la relația în sine cu persoana dragă nouă.
De ce spun aceste lucruri pentru că indiferent cum încercăm să ascundem îngrijorarea, se simte în aer acea tensiune. Este mai bine să explici cauza problemei, decât să stai îmbufnat creând impresia că nu te bucuri de relația pe care o ai, sau să lași loc de interpretare.
Anii trec și clipele petrecute în supărare, cu probleme, sau greșelile de a pune în plin plan problemele , aceste clipe trec și nu se mai întorc. Problemele ori cum vor fi și vor exista iar acestea în cele din urmă totdeauna se rezolvă într-un final. Nu îți irosi timpul ocupându-te de probleme.Trăiește fiecare clipă și savurează-o alături de cei dragi.
Viața nu ne oferă doar satisfacții. Aceasta sar putea să ne facă o farsă când suntem cel mai siguri pe noi. Trăiți intens fiecare clipă, nu irosiți nici un moment. Timpul trecut și momentele pierdute nu le va aduce nimic și nimeni înapoi.
Numai noi suntem răspunzători de fericirea, sau de nefericirea noastră. Trebuie să știm să ne stabilim prioritățile și să nu lăsăm ca problemele și grijile să pună stăpânire pe noi. Trebuie să existe comunicare, sinceritate, dragoste și să nu uităm să ne facem timp și să îi amintim și să-i repetăm persoanei dragi zilnic sau de mai multe ori sentimentele pe care le avem față de persoana dragă. Nu că nu ar știi, dar acest lucru oferă siguranță și umple pozitiv perioada acelei zile în care nu sunteți împreună. Astfel un mic gest prin a scrie cu cuvintele noastre tot cea ce simțim față de persoana dragă, întărește relația și subliniază încă odată faptul, că suntem și în gând alături de el/ea.
O relație în care petrecem mult timp la servici sau suntem mult timp departe de casă și nu există comunicare, v-a avea o verigă slabă din cauza căreia viața de cuplu devine oarecum mai tensionată și nesigură.
Fiecare dintre noi avem nevoie de afecțiune atenție, tandrețe. Atunci când amândouă părțile lucrează, este bine să-și împărtășească sarcinile, astfel contribuind amândoi la responsabilitățile casnice.
Un cuplu devine unit în momentul în care realizezi că vă completați unul pe celălalt. Puteți simții afecțiunea unul față de celălalt, prin simplele cuvinte când te întreabă persoana dragă cum te simți, cum a fost la serviciu, sau prin simplu fapt că abia așteaptă să te vadă și să te strângă în brațe.
Sunt momente când ajungi epuizat acasă și ai surpriza plăcută, că persoana dragă ție, a spălat vasele ce au rămas de la cină, a dus gunoiul menajer și toate acestea ca să te scutească pe tine de efort în plus și te ajută și la prepararea mâncării. Da, aceste lucruri sunt semne vizibile că persoanei dragi îi pasă de noi și încearcă să ia din povara noastră de zi cu zi.
Învățați să fiți sinceri unul cu altul, indiferent de situație și fiți deschiși, fideli și devotați persoanei dragi vouă. Aceste lucruri sunt cele mai puternice legături ce leagă un cuplu indiferent de circumstanțe.
Nimeni și nimic nu poate rupe legătura strânsă a unui cuplu unit, dacă păstrați aceste simple reguli, ce apără ca un zid temeinic relația voastră.
Nu vă lăsați influențați de alții, a căror întâietate reprezintă egoismul, narcisismul, îngânfarea și dorința de a se pune pe ei înșiși pe prin plan.
Acolo unde este o relație sănătoasă, dacă lui nu îi este bine, nici ție nu îți este bine și invers. Vă consolați și vă susțineți atât psihic, cât și moral. Trebuie să fiți cei mai apropiați atât ca prieteni cât absolut tot.
Nu ezitați să discutați absolut ori ce și prin acest mod afli foarte multe lucruri, despre ce vise aveți, despre cum considerați că ar fi mai bine să petreceți timpul liber. Absolut ori ce, chiar dacă acest lucru vi se pare nesemnificativ, are o importanță deosebită. Așa poți afla, care sunt doleanțele persoanei dragi și ajungeți să vă cunoașteți mult mai bine decât ați crede.
Discuțiile de ori ce fel ne divulgă multe aspecte și descoperim observarea lucrurilor și din alt unghi. Ajungeți să vă consultați în absolut ori ce decizie, iar acest lucru va funcționa ca o fuziune. Veți lua decizii împreună și nu separat. Iar acesta la rândul ei blindează relația, acordând importanță deosebită deciziei luate împreună.
Încercați, să trăiți și să acordați ființei dragi vouă prin a pune în prim plan alături de voi și pe persoana dragă. Încercați să fiți mai uniți ca doi prieteni, să vă iubiți cu pasiune. Întru-n cuvânt să fiți totul unul pentru celălalt.
Iubiți-vă mult, fiți fericiți. pentru că viața oricum este prea scurtă! 😉

Despre Arabella & Ferenc

Intuitivi, plini de idei, mereu vom avea un cuvânt de spus.

Check Also

Primii pași pentru o viață mai bună

În seara de 06.11.2015 începând cu ora 20 ne-am adunat câțiva oameni pentru a aprinde …

Lasă un răspuns